ECLG Gezondheidscentrum Rosmalen

In dit centrum zijn nog enkele praktijkruimtes te huur

ECLG Rosmalen

In ons Gezondheidscentrum staat de zorg en begeleiding van kinderen en jeugdigen centraal, en er zijn meerdere orthopedagogen, (GZ)-psychologen en Remedial Teachers (RT-ers) werkzaam.

Momenteel hebben wij nog een aantal praktijk/kantoorruimtes te huur voor professionale dienstverleners, bij voorkeur actief in de gezondheidszorg. Een aantal kantoorruimten zijn ook te huur voor dienstverleners in bv de ICT, HR, accountancy, advocatuur etc. De ruimtes varieren van ca. 12 tot 76 m2. Op de begane grond zijn 3 ruimtes beschikbaar en op de 1ste verdieping 2 ruimtes. De keuken, toiletten en wachtkamer worden gedeeld. De grote ruimte op de 1e verdieping (9a,b,c) beschikt over een eigen pantry, toilet en indien gewenst is een eigen opgang ook mogelijk. Er zijn op het terrein voldoende eigen parkeerplaatsen beschikbaar. Telefoon en/of wifi is op aanvraag leverbaar.

Behoort u tot een van onderstaande professionals en zoekt u nog een praktijk- of kantoorruimte in Rosmalen (dichtbij 's-Hertogenbosch), dan vernemen wij dat graag van u.

 • Psycholoog, orthopedagoog
 • Kinder- en jeugdarts, kinderosychiater
 • Psycho-, kinder- of kinderfysiotherapeut
 • Logopedist, diëtiste
 • Kindercoach
 • ICT, HR, advocatuur, administratie/accountancy etc.

Wordt uw expertise hierboven niet vermeld, maar bent u van mening dat u een waardevolle bijdrage kunt leveren binnen het Gezondheidscentrum van ECLG, dan zouden we het zeer op prijs stellen als u contact met ons opneemt.

Plattegrond

te huur praktijkruimte Rosmalen

Ruimten te huur op de begane grond

 • Ruimte   6:   €. 300,- all-in/mnd, ca. 13 m2
 • Ruimte 11:   €. 300,- all-in/mnd, ca. 13 m2 (di- en wo- middag verhuurd)

Ruimten te huur op de 1e verdieping

 • Ruimte   7:   €. 315,- all-in/mnd, ca. 15 m2
 • Ruimte   9a, 9b en 9c:   €. 1.275,- all-in/mnd, ca. 76 m2
  * Ruimte 9(a,b,c) kan ook gehuurd worden door organisaties die met name administratieve werkzaamheden verrichten.

De huurprijzen zijn inclusief WLG en excl. servicekosten (€. 25,- p/mnd), en vrijgesteld van BTW. Huurtermijn vanaf 6 maanden, gratis gebruik van Wifi en telefoon is mogelijk op aanvraag en tegen tegen meerprijs. Gezamelijk gebruik van de keuken en wachtkamer. Voldoende parkeerplaatsen op eigen terrein.

Belangstelling

Heeft u belangstelling voor een praktijkruimte binnen dit Gezondheidscentrum of wenst u vrijblijvend meer informatie, stuur dan svp een e-mail naar mevr. Suzanne van Wunnik: s.v.wunnik@eclg.nl.