Training Beelddenken

Werkboeken en hulpmaterialen bestellen

Werkboek Beelddenken bestellen

Trainers/coaches die bij ECLG de 2-daagse opleiding gevolgd hebben kunnen bij ons het werkboek "Rechts inhalen!" bestellen. Bij elk werkboek wordt een uniek certificaat geleverd dat overhandigd kan worden aan kinderen en jeugdigen die de training bij een door ECLG gecertificeerde trainer hebben gevolgd.

Prijzen werkboek:

1 boek €. 32,00 per stuk
2 boeken €. 30,00 per stuk
3 boeken €. 28,00 per stuk
4 boeken €. 26,50 per stuk
5 - 9 boeken €. 25,50 per stuk
Vanaf 10 boeken €. 24,00 per stuk
Verzendkosten €. 3,95 per zending
Werkboek Beelddenken Certificaat Beelddenken

Hulpmaterialen

Rekendriehoek
Driehoek rekenbord

De rekendriehoek is een handig hulpmiddel bij het oefenen van de rekenvaardigheden. Optellen/aftrekken aan de ene kant en vermenigvuldigen/delen aan de andere kant.

Bij gebruik van een white board marker is het bord weer gemakkelijk schoon te vegen. Het bord is 25 cm hoog.

De prijs per stuk is  €. 2,95 en voor een setje van 5 stuks bedraagt de prijs €. 13,75

Honderdveld
Honderdveld

Het honderdveld is een handig hulpmiddel bij het oefenen van sommen tot 100. Op de voorkant staan de cijfers 1 t/m 100 en op de achterkant 100 lege vierkantjes.

Bij gebruik van een white board marker is het het veld weer gemakkelijk schoon te vegen. Het veld is 30 x 30 cm

De prijs per set van 10 stuks bedraagt €. 9,50

Time timers
Time Timer

Time Timers kunnen een belangrijk hulpmiddel zijn voor kinderen die moeite hebben met het concept "tijd". Met behulp van een Time Timer kunnen ze toch een goed inzicht krijgen in de begrippen "verstrekken tijd" en nog "resterende tijd".

Er zijn diverse modellen en uitvoeringen verkrijgbaar. Meer informatie over het assortiment en de prijzen vindt u hier.

Honderdvelden mat
Hip Hoppin Hondervelden mat

Spelenderwijs leren uw leerlingen optellen, aftrekken, automatiseren, tafels enz. Het honderdveld is gemaakt van duurzaam vinyl en gemakkelijk schoon te maken. De mat is 1,2 x 1,2 meter en er worden 2 opblaasbare dobbelstenen en 54 groen/oranje markeerkaders meegeleverd.

Prijs per mat is  €. 28,65

120 velden rekenmat
Honderdtwintig velden mat

Met deze mat kunnen leerlingen sommen tot en met 120. De mat is 1,2 x 1,3 m en er worden 3 opblaasbare dobbelstenen ( 2 met nummers en 1 met meer/minder) en 64 paars/groene markeerkaders meegeleverd.

De prijs per mat is €. 29,25

Getallenlijn 0 - 30
0 - 30 getallenlijn - vloermat

Leerlingen leren al "spelender- en springenderwijs" optellen en aftrekken met deze leuke vloermat voor in de klas. De mat is gemaakt van duurzaam vinyl, bevat de cijfers van 0 t/m 30 en heeft een afmeting van 6,7 x 0,3 meter

De prijs per getallenlijn is €. 29,55

Rekentoren breuken, decimalen en procenten
Equivalenten rekentoren

De equivalentenset is een rekentoren waarmee u leerlingen op een praktische manier inzichtelijk kunt maken wat breuken, decimalen en procenten zijn. De losse onderdelen kunnen eenvoudig op elkaar geplaatst worden.

Deze breukenset is geschikt voor leerlingen vanaf 8 jaar.

De prijs per set is €. 12,75

Magnetische MAB set
Magnetische MAB set

Deze MAB set bevat magnetische kunststofkaarten met 2-D en 3-D weergaven. Deze visualiseren het grondgetal 10 met eenheden, tientallen, honderdtallen en duizendtallen. De set bestaat uit 100 blokjes, 10 strips met 10 blokjes, 10 vlakken met 100 blokjes (10x10) en een 3 D kaart met een kubus bestaande uit 1000 blokjes (10x10x10). Een ideaal hulpmiddel om te oefenen met waardebepaling, tellen, vergelijken, getalbegrip, oppervlakte en volume.

De prijs per MAB set is €. 23,25

Vierkanten breukenset
Vierkanten breukenset

De vierkanten breukenset is effectief intructiemateriaal. De breukdelen hebben contrasterende kleuren zodat de waardeverschillen duidelijk zichtbaar zijn.

Door meerdere lagen op elkaar te leggen wordt zichtbaar dat 1 vierde wordt bedekt door 2 achsten. Deze breukenset is geschikt voor leerlingen vanaf 6 jaar.

Prijs per set is €.  9,25

Magnetische cuisenaire set
Magnetische cuisenaire set

De cuisenaire set is een ideaal instructiemateriaal om breuken klassikaal of in kleine groepjes uit te leggen. De set omvat totaal 64 items en is samengesteld uit 10 verschillende magnetische staven van verschillende kleur en lengte. Aan elke lengte/kleur kan een bepaalde waarde of meeteenheid toegekend worden. Ideaal om te oefenen met optellen/aftrekken, delen/vermenigvuldigen, breuken, decimalen, kansberekening en statistiek.

Prijs per set is €. 16,95

Domino breukenspel
Breukendomino

Breukendomino is een leuke en leerzame variant op het traditionele dominospel. Leerlingen maken spelenderwijs kennis met breuken en procenten.

De set bevat de breuken en percentages: 1, 1/2, 1/3, 1/4, 1/6, 1/8, 100%, 50%, 33%, 25%, 16,6 % en 12,5%

Prijs per set is €.  8,65

Cijferijsjes
Cijferijsjes

Spelenderwijs de cijfers 1 t/m 10 en kleuren aanleren. Ook goed voor de ontwikkeling van de fijne motoriek.

Deze set bestaat uit 10 ijsjes van 11 cm.

Voor leerlingen vanaf 2 jaar.

Prijs per set is €. 22,50

Afwisbare oefenklok
Afwisbare oefenklok

Deze oefenklokken zijn gelamineerd, beschijfbaar en afwisbaar zodat de tijd ook in de digitale notatie opgeschreven kan worden. Ideaal om het verband tussen analoge en digitale tijdweergave uit te laggen. De set bestaat uit 1 grote demontratieklok (30,5 x 30,5 cm) en 24 kleinere oefenklokjes (11 x 11 cm).

Prijs per set is €.  19,25

Wilt u iets bestellen?

Indien u een of meerdere artikelen wilt bestellen stuur dan een e-mail naar Suzanne van Wunnik, s.v.wunnik@eclg.nl. Vermeld de artikelen en aantallen die u wenst te bestellen, de naam en adresgegevens van uw school of bedrijf.