Aand8 voor teams

Incompany training Aand8 voor teams

Aandachtiger voor teams

Meer aandacht voor de kinderen in je klas, je collega’s en jezelf. Het geven en krijgen van aandacht kan soms in disbalans zijn wanneer de werkdruk in je team steeds hoger wordt. Hoe krijg je binnen je team een goede balans tussen druk zijn en je druk maken?

Mindfulness

Mindfulness is een techniek die je kunt toepassen om beter om te gaan met (gebrek aan) aandacht. Ook binnen het onderwijs worden er steeds meer Mindful technieken ingezet, om de aandacht te trainen bijvoorbeeld. Maar hoe zit het met de leerkracht? Sta je mindful voor de groep? Of sleept de hectiek van de dag je mee naar wat er is gebeurd, wat je anders had willen doen en nog gaat gebeuren?

In de training ‘Aandachtiger’ wordt in teamverband gekeken naar wat Mindfulness nu precies is en welke rol het kan spelen in de klas en in de school. Hierbij staat vooral het zelf ervaren centraal en zullen tips en trics worden gegeven om Mindfulness te integreren in je drukke dagelijks leven als leerkracht.

Opzet incompany training

Deze incompany training bestaat uit twee bijeenkomsten van elk ca. 2,5 uur. Samen met je team maak je kennis met mindfulness en wat mindfulness voor het team/school kan betekenen. De onderwerpen die hierbij aan bod komen:

  • Aandacht voor elkaar en de kinderen
  • Werkdruk; Bewuster omgaan met stress
  • De grens aanvoelen tussen druk zijn en je druk maken
  • Compassie voor jezelf en je teamleden

Kosten

Het basistarief bedraagt €. 495,- en voor elke deelnemer wordt aanvullend €. 45,- in rekening gebracht. Wanneer beide sessies in de ochtenduren gegeven kunnen worden, dan geldt er een korting van 15%.

Het minimum aantal deelnemers bedraagt 6 en het maximaal aantal bedraagt 14.

Aanmelden of meer informatie

Wilt u uw team aanmelden of wenst u meer informatie, dan kunt u een email sturen naar mevr. Aimée Dejong, a.dejong@eclg.nl of bellen naar 085 - 002 21 30.