Licenties F&L-methode®

F&L-methode® voor behandeling van dyslexie

Licentie F&L-methode®

Wanneer u als instelling of praktijk (logopedie, Remedial Teaching, psycholoog of orthopedagoog) de F&L-methode® wilt inzetten voor de behandeling van (ernstige) dyslexie of lees- en spellingproblemen dan moet u beschikken over een F&L licentie.

Om voor een licentie in aanmerking te komen moet u als instelling of praktijk op jaarbasis minimaal 20 cliënten met dyslexie of lees- en spellingproblemen in behandeling hebben. Wanneer u dit aantal (nog) niet haalt, dan kunt u zich aansluiten bij het ECD-collectief ( ECD = Expertisecentrum Dyslexie), en op basis van een "gedeelde" licentie kunt u alsnog toegang krijgen tot F&L behandelprogramma en alle daaraan gelieerde producten en diensten.

Vrijblijvend voorstel Licentie

Wilt u meer informatie of een vrijblijvend voorstel voor een F&L licentie, dan kunt u contact opnemen met ECLG expertisecentrum leren & gedrag op nummer 085 - 878 1170 of stuur een e-mail naar info@eclg.nl. Stuur bij een aanvraag per e-mail svp ook informatie mee over het aantal cliënten die u jaarlijks behandelt en het aantal behandelaren die het F&L programma willen gaan gebruiken.

ECLG expertisecentrum leren & gedrag is de exclusieve samenwerkingspartner van F&L-methode B.V. en als enige partij in Nederland bevoegd om F&L licenties aan te bieden.