Dyslexie en iPad

De iPad is een effectief hulpmiddel bij de behandeling van dyslexie

Inzet iPad bij dyslexiebehandelingen

De iPad is een effectief hulpmiddel bij de behandeling van ernstige dyslexie, zeker in combinatie met onze "Taal in Blokjes" reader. Deze TiB reader is speciaal ontwikkeld voor kinderen die extra leesondersteuning nodig hebben.

Daarnaast zijn er voor de iPad tal van apps verkrijgbaar die eveneens ingezet kunnen worden tijdens (en na) de behandelingen van Ernstige Dyslexie (ED). Onze dyslexiespecialisten kijken samen met uw zoon of dochter welke apps eventueel als ondersteuning ingezet kunnen worden tijdens de behandelingen, zodat zij ook thuis of op school goed kunnen oefenen.

Korting op de iPad en mini iPad

Bij de inzet van een iPad is het dan wel handig als uw zoon of dochter ook regelmatig over een (eigen) iPad kan beschikken. Mocht dat niet het geval zijn, dan kunt u tegen een gereduceerde prijs een (mini) iPad aanschaffen, conform onderstaand overzicht.

€. 125,- cashback actie bij de aankoop van een iPad of mini iPad

Bij de inzet van een iPad is het dan wel handig als uw zoon of dochter ook regelmatig over een (eigen) iPad kan beschikken. Mocht dat niet het geval zijn, dan kunt u tegen een gereduceerde prijs een (mini) iPad aanschaffen.

Cashback actie, hoe werkt dat?

Onze cashback actie op een iPad of iPad mini geldt alleen wanneer het onderzoek én de behandeling van dyslexie onder de vergoede zorg vallen. U kunt gebruik maken van de cashback actie wanneer het dyslexieonderzoek door ons is afgenomen en de behandeling is opgestart.

De iPad kunt u vervolgens zelf aanschaffen en u stuurt/mailt vervolgens een kopie van de bon of factuur naar ons. Wij maken vervolgens de € 125,- over naar een door u opgegeven rekening. Voorwaarde is wel dat de bon/factuur op de naam van uw zoon of dochter staat.

Wilt u meer weten?

Wenst u meer informatie over onze iPad actie, dan kunt u een e-mail sturen naar Milou Scholten, m.scholten@eclg.nl. of bellen naar 085 - 878 11 70.