Meet & Greet met Zorgcoöperatie Limburg

Geen paarse krokodil maar oprechte betrokkenheid!

Aanmelden Meet & Greet

Met ingang van dit jaar is het landschap voor jeugdzorg in Zuid-Limburg drastisch veranderd. Waren er in 2022 nog een kleine 150 gecontracteerde zorgaanbieders, zijn er met ingang van dit jaar nog slechts 3 gecontracteerde aanbieders. Elke van deze 3 gecontracteerde aanbieders bestaat weer uit een samenwerkingsverband van meerdere zorgaanbieders.

Zorgcoöperatie Limburg is één van deze 3 gecontracteerde partijen en biedt begeleiding, GGZ diagnostiek/ behandeling en diagnostiek/behandeling van Ernstige Dyslexie.

Onder het motto ‘Bij ons geen paarse krokodil, maar oprechte betrokkenheid’ organiseren wij op donderdag 26 januari van 15.00 tot 16.30 uur een online Meet & Greet waarbij je kennis kunt maken met de 9 zorgaanbieders die samen Zorgcoöperatie Limburg vormen.

De ‘opdracht’ waarvoor wij ons gesteld zien is simpel: ‘Maak de jeugdzorg nog efficiënter en effectiever’. De uitvoering is echter niet zo eenvoudig, en daarbij is de hulp en inzet van alle betrokken ketenpartners noodzakelijk. Deze Meet & Greet is een eerste stap in dit complexe proces.

Wil je weten waarom er bij ons geen sprake is van een paarse krokodil? Wil je zien welk zorgaanbod we in huis hebben en op welke locaties wij werken? En wil je weten hoe je ons kunt bereiken?

Meld je dan nu aan voor de (digitale) Meet & Greet met Zorgcoöperatie Limburg voor ketenpartners, verwijzers en onderwijsprofessionals. De Meet & Greet vindt plaats op donderdag 26 januari van 15.00 u tot 16.30 u via Zoom. Tijdens de Meet & Greet maak je eerst plenair kennis met de coöperatie. Vervolgens kun je in drie rondes van een kwartier verder kennismaken met één van de negen combinanten. De kennismakingsrondes bestaan uit een presentatie en ruimte voor vragen.

Belangrijk: je moet je aan melden met het e-mailadres van uw school/organisatie. Aanmeldingen met een algemeen e-mailadres zoals @gmail.com, @hotmail.com of @ziggo.nl zullen niet gehonoreerd worden.


Onze 9 zorgaanbieders Categorie zorg Meer informatie
Active4you begeleiding jeugd www.active4you.nl
aXnaga begeleiding jeugd www.axnaga.nl
Cessio begeleiding jeugd www.cessio.nl
Coöperatie Limburgse Zorgboeren begeleiding jeugd www.limburgsezorgboeren.nl
ECLG expertisecentrum leren & gedrag behandeling GGZ en dyslexie www.eclg.nl
MTSR behandeling GGZ www.mtsr.nl
PPB Limburg behandeling GGZ www.ppb-limburg.nl
Synthese Geleen behandeling GGZ en dyslexie www.synthese-geleen.nl
Zorggroep Vizie begeleiding jeugd www.zorggroepvizie.nl

U ontvangt automatisch per e-mail een bevestiging dat wij uw aanmelding in goede orde ontvangen hebben. De dag voor de Meet & Greet ontvangt u per e-mail onze uitnodiging inclusief de link voor de Zoom-sessie.

U bent?:

Onderwijsprofessional / SWV
Wettelijk verwijzer (huis-/jeugdarts / GGD / BJZ / WSG /POH-GGZ)
(Beleids)medewerker gemeente of overheid
CJG, wijkteam, jeugdconsulent
Zorgaanbieder
Anders   
(keuze verplicht)

Met welke aanbieder(s) wilt u nader kennismaken?
U mag maximaal 3 zorgaanbieders selecteren:

Active4you
aXnaga
Cessio
Coöperatie Limburgse Zorgboeren
ECLG expertisecentrum leren & gedrag
MTSR
PPB Limburg
Synthese Geleen
Zorggroep Vizie

Uw gegevens:

Dhr.      Mevr. *