Rekenen

Handige boeken voor rekenen in de klas

Handige boeken voor in de klas

Spelend rekenen
Spelend rekenen met peuters en kleuters

In Spelend rekenen met peuters en kleuters wordt op een heel praktische manier beschreven hoe u de reken-wiskundeontwikkeling van jonge kinderen spelenderwijs kunt stimuleren.

Het boek reikt hiervoor een schat aan inspirerende ideeën aan voor uitdagende en betekenisvolle activiteiten, die u direct in de praktijk kunt gebruiken. Op deze manier kunt u een doordacht onderwijs- en activiteitenaanbod en een uitdagende speelleeromgeving realiseren.

Prijs  €. 39,50

Het Cijferwinkeltje
Het cijferwinkeltje

Oma Blom is dol op cijfers en tellen en rekenen. Ze vindt dat allemaal zo leuk dat ze, naast het letterwinkeltje van opa Brom, een cijferwinkeltje heeft geopend. Daar verkoopt oma cijfers, en ze vertelt aan iedereen hoe handig het is als je de cijfers kent en allerlei sommetjes kunt maken.

Prijs  €. 9,95

Wilt u iets bestellen?

Bovenstaande prijzen zijn inclusief BTW en de verzendkosten bedragen:

  • €.  2,95 per zending
  • Bij bestellingen boven €. 30,- worden geen verzendkosten in rekening gebracht
  • De levertijd bedraagt doorgaans 1 à 2 werkdagen

Indien u een of meerdere artikelen wilt bestellen stuur dan een e-mail naar mevr. Suzanne van Wunnik, s.v.wunnik@eclg.nl. Vermeld de artikelen en aantallen die u wenst te bestellen, de naam en adresgegevens van uw school of bedrijf.

Voor meer inhoudelijke informatie over deze materialen of onze diensten, kunt u contact met ons opnemen op nummer 085 - 002 21 33.