Aanmelden webinar 'Onbegrepen gedrag'

Voor ouders, onderwijs en CJG/Jeugdteam/Jeugdzorg

Aanmelden webinar 4 'Onbegrepen gedrag'

De webinars worden middels Zoom sessies verzorgd en er kunnen maximaal 20 personen per webinar deelnemen. Enkele dagen voor aanvang van de webinar ontvangt u per e-mail een reminder met een korte handleiding voor de Zoom sessie. Mocht u na uw aanmelding toch niet kunnen deelnemen dan verzoeken wij u vriendelijk om dit tijdig aan ons door te geven zodat we alsnog een deelnemer op de wachtlijst kunnen toevoegen

Onderstaand vindt u de data en tijden waarop de webinars gegeven gaan worden. Professionals die werkzaam zijn binnen onderwijs (PO/VO) of (jeugd)zorg dienen zich aan te melden met het e-mailadres van hun school/organisatie/gemeente. Aanmeldingen met een algemeen e-mailadres zoals @gmail.com, @hotmail.com of @ziggo.nl zullen niet gehonoreerd worden. Ouders kunnen zich met elk e-mailadres aanmelden.


Webinar 4: onbegrepen gedrag
Datum 1e webinar wo. 02 sep '20 volgeboekt
Datum 2e webinar di. 08 sep '20 14.30 - 16.00 uur
Datum 3e webinar do. 17 sep '20 14.30 - 16.00 uur

* Wanneer wij teveel aanmeldingen voor een webinar ontvangen dan zullen wij u hiervan tijdig op de hoogte brengen zodat u zich mogelijk voor een andere datum kunt inschrijven.


U ontvangt automatisch per e-mail een bevestiging dat wij uw aanmelding in goede orde ontvangen hebben. De defintieve bevestiging van uw deelname sturen wij seperaat per e-mail toe.

Ouder
Jeugd/huisarts/POH-GGZ/GGD
Gemeente/CJG/Jeugdteam
Zorgcoordinator PO/VO / SWV
Anders   
(keuze verplicht)

Selecteer hieronder uw webinar/datum